Jeugd

MiniKidz
Op zondagochtend tijdens de kerkdienst is er een warme kindvriendelijke plek voor de allerkleinste. De MiniKidz bestaat uit 2 lokalen. Er is een lokaal voor de baby’s met veilig spelmateriaal gericht op de allerkleinste. Ook is er een speellokaal voorzien van een groot scala aan speelgoed voor de peuters.
Bij aankomst is er een warme overdracht en tijdens de ochtend leren de peuters spelenderwijs over God en Zijn liefde voor hen.

KidzClub
Voor alle leeftijden is er een groep, waar je op zondag samenkomst. Iedere groep heeft zijn eigen lokaal en KidzClubleider. Met leeftijdsgenoten krijgen ze de ruimte om elkaar te ontmoeten, samen vriendschappen op te bouwen en te leren over God.

Next
Next is voor jongeren van de middelbare school. Gelovige en ongelovige jongeren komen bijeen, samen ontdekken ze het bijzondere plan dat God voor hen heeft.
IOm de week op vrijdag 19.00-21.00 uur.

Storytelling
Elke maandagmiddag wordt er voorgelezen in De Stek. Kom gelijk uit school naar De Stek, de limonade staat klaar vanaf 14.00 uur. Er is tijd om samen te spelen totdat iedereen er is. Rond 15.00 uur begint het verhaal.

Mamacafé
Voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is een mooi en uitnodigend speellokaal waar de kinderen veilig kunnen spelen onder toezicht van hun ouders die deze ochtend de handen vrij hebben om samen elkaar te ontmoeten terwijl de kinderen spelen.
Elke dinsdagochtend van 9.30-11.30 uur in De Stek. Kom gezellig spelen!  

Summercamp
Het eerste weekend van de zomervakantie is het tijd voor Summercamp. Een super leuk kamp voor jongeren uit de Liemers en omstreken! Een weekend vol sportieve activiteiten en fijne ontmoetingen.

Volwassenen

(Pre)Marriage Course
De cursus voor ieder stel dat wil samenwerken en investeren in hun relatie. Tijdens de zeven inspirerende avonden krijgt je tips en tools om verdieping te krijgen in je relatie.
Het is een avondje uit, waarbij je samen mag genieten van elkaar, een heerlijke maaltijd en fijne gesprekken.  

Mamacafé
De leukste ontmoetingsplek voor ouders, opa en oma’s! Op dinsdagochtend van 9.30-11.30 uur in De Stek.
Kinderen spelen samen terwijl de mama’s gezellig samen bijkletsen. Wees welkom!

Aanschuifdiner
Twee maal per maand kun je aanschuiven bij het aanschuifdiner. Eet je niet graag alleen en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Meld je aan en laat je verrassen.
Er wordt tegen een kleine vergoeding een gezonde maaltijd voor je geserveerd.

Alpha
Voor wie opzoek is, vragen heeft over het christelijk geloof, of nieuw in het geloof staat, is de Alphacursus.
In een ontspannen en open sfeer zoeken we samen naar antwoorden op de vragen van het leven en kun je ontdekken wat het betekent om te geoven en volgeling van Jezus te zijn.
Elke avond beginnen we met een maaltijd. Zo leer je elkaar snel en op een informele manier kennen. Iedere avond wordt er een thema besproken, in kleine groepen praten we daarna door over persoonlijke vragen die het thema oproept.
De cursus is negen avonden en een weekend.

Groeicursus
Als je de Alpha heb gevolgd en dieper op de onderwerpen wilt ingaan, dan kun je de groeicursus volgen. Tijdens de cursusavonden ga je je, in kleine groepen, verder verdiepen in het christelijke geloof.

Groeikring
Na de groeicursus kun je verder met je ontdekkingstocht naar God. Je gaat 2 jaar met een groep op ontdekkingstocht. Je leert elkaar goed kennen, er wordt lief en leed gedeeld met elkaar. Tijdens de avonden staat God centraal, je leert wat het inhoud om een discipel van God te zijn.

Visie bijeenkomst
Wie is KerkvoorNu, waar staan wij voor? Waar geloven we in? Hoe willen we ons verbinden met de streek? Wat houdt het in om lid te worden?
Dit zijn allemaal vragen die voorbij komen tijdens de visiebijeenkomst.

Kleine groepen
Samenkomen in kleine groepen hoort bij het DNA van KerkvoorNu. Binnen de kleine groepen delen we lief en leed, we prijzen God en leren uit zijn woord.
De kleine groepen bestaan uit 4 of 5 personen en komen wekelijks samen. Naast deze groepen is er ook de leerlijn K25 en 222.

Brave en Lev
Voor de mannen is er Brave, ze ondernemen samen activiteiten en onderzoeken samen wat God van hun vraagt als hoofd van het gezin. De vrouwen beleven samen leuke avonden tijdens Lev, de plek om elkaar te ontmoeten en te ontdekken wat God in ons leven voor rol kan hebben.